Von allen Speysen vnnd || Gerichtẽ [et]c. Aller hand art künstlich vñ wol z°u || kochen/einmachen vnd bereiten.Dabey eins yedẽ Essens || wirckung vnd natur/ z°u auffenthaltung menschlicher gesundt=||heit.Durch den hochgelerten vnd erfarnen Platinam/|| Bapsts Pij des andern Hoffmeister.|| WJe man Wein vnd Essig wol erziehen/|| ... vnd gebrauchen || soll.Alles new vnd ordenlich z°usamen gebracht.||

Typ:
(Druck) Werk
Ansetzungssachtitel:
Von allen Speysen unnd Gerichten
Weitere Sachtitel:
Küchenmeisterei
Drucker/Verleger:
Steiner, Heinrich († 1548)
Erscheinungsdatum:
1542
Umfang:
[4], XXVII Bl.
Bestand:
Medicina
Signatur:
4 Med.XIV,1(6)
Druckort (Vorlage):
Augspurg
Druckort (deutsch):
Augsburg
besitzende Institution:
Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
Anmerkung:
Vorlageform des Erscheinungsvermerks: M.D.XXXXII.|| (Getruckt z°u Augspurg durch || Haynrich Stayner.||)
Signaturformel nach Ex. der ThULB Jena: A-H4 [H4 leer]